Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731104320

Amistoso (Int., RC) 731104320 Información oficial sobre el partido 731104320 en Hattrick

24.04.2024 13:00:00

Prutserkes Alineación oficial del equipo 'Prutserkes' en el partido 0 - 2 Team Deluxe F.C. Alineación oficial del equipo 'Team Deluxe F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Prutserkes Alineación oficial del equipo 'Prutserkes' en el partido 1 - 2 Team Deluxe F.C. Alineación oficial del equipo 'Team Deluxe F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,5 % 7,0 % 71,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Prutserkes

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Al minut 17, Alwi Kruiswijk arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 203 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): En Giebe Tack no oblidarà el que li va passar durant el minut 82. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 77, Albert Velo de Prutserkes va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Team Deluxe F.C.

Goles Goles

  • 173 Minuto 29 (Gol por la derecha): El jugador de Deluxe Rooland Tamsalu va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 29 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 181 Minuto 65 (Gol por el centro): Al minut 65, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Rooland Tamsalu va augmentar l'avantatge de Deluxe a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Deluxe va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Joskin Van den Eeckhaut va desviar el xut final de Francesc Xavier Mollà després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Deluxe que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Rooland Tamsalu, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 218 Minuto 32 (Ocasión evento especial córner peinado): 寛人 (Hiroto) 篠原 (Shinohara) hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Francesc Xavier Mollà havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 281 Minuto 33 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Gregorio Abaña. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 282 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, 寛人 (Hiroto) 篠原 (Shinohara) es va quedar sol davant del porter, al minut 47. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 283 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Mark Solovov de Deluxe va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 75 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mark Solovov de Deluxe es va emportar una amonestació al minut 84 per provocar un rival.