Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731104239

Amistoso (Int., RC) 731104239 Información oficial sobre el partido 731104239 en Hattrick

24.04.2024 10:50:00

Ultras Sagorro Alineación oficial del equipo 'Ultras Sagorro' en el partido 4 - 2 TheFloridaSoccer Alineación oficial del equipo 'TheFloridaSoccer' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Ultras Sagorro Alineación oficial del equipo 'Ultras Sagorro' en el partido 2 - 5 TheFloridaSoccer Alineación oficial del equipo 'TheFloridaSoccer' en el partido
Tiene suerte 2.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,2 % 2,9 % 79,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ultras Sagorro

Goles Goles

  • 123 Minuto 4 (Gol por la derecha): Passats 4 minuts, Luca Sommerain, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Sagorro es posava per davant!
  • 134 Minuto 10 (Gol de penalti): Sagorro va obtenir un penal al minut 10, que va llançar a la perfecció Titus Blatty. 2 - 0 a favor dels locals.
  • 116 Minuto 78 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 78, en Bernhard Kraaij del Sagorro va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Luca Sommerain que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 3 - 1.
  • 133 Minuto 82 (Gol por la derecha): Sagorro va aconseguir el 4 - 2 quan Andreas Winnisch va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Benjamin Dubois de Sagorro va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Damien Grimal.
  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mario Fousse de Sagorro amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

TheFloridaSoccer

Goles Goles

  • 154 Minuto 20 (Gol de penalti): El jugador de Florida FC Edwin Muñoz va anotar des dels 11 metres al minut 20, posant el 2 - 1 al marcador.
  • 152 Minuto 79 (Gol por la izquierda): El 3 - 2 el va apuntar al seu compte particular Nahuel Donnet de Florida FC després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Rossano Corsini que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 252 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Florida FC va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 17, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Gemes Orlando Zafra.
  • 263 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): El Florida FC creava perill des de la dreta al minut 49, però en Pierre Schnell, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Hernando Cabrejo desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 262 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Nahuel Donnet va fer una jugada per la banda esquerra, però Pierre Schnell va aturar el seu xut.
  • 251 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Zdislav Bolcek va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Robin Weder de Florida FC va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.