Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731104114

Amistoso (Int.) 731104114 Información oficial sobre el partido 731104114 en Hattrick

24.04.2024 15:20:00

Football agglomération Carcassonne Alineación oficial del equipo 'Football agglomération Carcassonne' en el partido 2 - 3 Babylon 5 Alineación oficial del equipo 'Babylon 5' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Football agglomération Carcassonne Alineación oficial del equipo 'Football agglomération Carcassonne' en el partido 2 - 7 Babylon 5 Alineación oficial del equipo 'Babylon 5' en el partido
Tiene un resultado normal 2.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,5 % 0,5 % 90,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Football agglomération Carcassonne

Goles Goles

  • 121 Minuto 12 (Gol por el centro): Miguel Hernánde Villagra va donar a F.A.C un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 102 Minuto 89 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de F.A.C van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Ugo Olivet en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): F.A.C va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Reinhard Morr en un 1 contra 1 amb el porter Cibrán Barbadilla, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Babylon 5

Goles Goles

  • 161 Minuto 21 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Viktor Prohászka que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 171 Minuto 65 (Gol por el centro): Amb 65 minuts jugats, Viktor Prohászka de Babylon va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 181 Minuto 87 (Gol por el centro): Al minut 87, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Fernando Martínez va augmentar l'avantatge de Babylon a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 79 (Ocasión de falta): Àlex Falgueras va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Viktor Prohászka va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 280 Minuto 85 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 85 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Manuel Varro de Babylon la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.