Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731103876

Amistoso 731103876 Información oficial sobre el partido 731103876 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

Gitanos warriors Alineación oficial del equipo 'Gitanos warriors' en el partido 4 - 1 Maracena City Alineación oficial del equipo 'Maracena City' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Gitanos warriors Alineación oficial del equipo 'Gitanos warriors' en el partido 4 - 0 Maracena City Alineación oficial del equipo 'Maracena City' en el partido
Tiene un resultado normal 3.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gitanos warriors

Goles Goles

  • 121 Minuto 5 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Cristiano Páez, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del warriors se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 5.
  • 132 Minuto 8 (Gol por la izquierda): En Cristiano Páez va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 132 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Al minut 26, warriors va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Oliver Lipp, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 58 (Gol por la derecha): warriors va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Cristiano Páez va poder fer el 4 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): En Slavko Grbin, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 230 Minuto 78 (Ocasión de falta): Al minut 78, İbrahim Alhat gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

Maracena City

Goles Goles

  • 185 Minuto 84 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Maracena van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Marcos Hernández va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 4 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 20 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Raúl Hermosa no va ser aprofitada per en Ignacio Valenzuela Mena que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 243 Minuto 90 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Maracena sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Miguel Jonsansoro, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 90 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 79, Javier Bossio de Maracena va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.