Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731103579

Amistoso (Int.) 731103579 Información oficial sobre el partido 731103579 en Hattrick

24.04.2024 21:55:00

Fredenstein Boys Alineación oficial del equipo 'Fredenstein Boys' en el partido 1 - 2 Scetti Casteddu Alineación oficial del equipo 'Scetti Casteddu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Fredenstein Boys Alineación oficial del equipo 'Fredenstein Boys' en el partido 1 - 2 Scetti Casteddu Alineación oficial del equipo 'Scetti Casteddu' en el partido
Tiene un resultado normal 1.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,7 % 24,3 % 49,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fredenstein Boys

Goles Goles

  • 123 Minuto 26 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 26 gràcies a la jugada de Hernán Luvizio, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 290 Minuto 65 (Ocasión de falta): En Arlindo Ferreira va fer una jugada que ningú va tenir pebrots d'aturar. Corria com una locomotora. Però va córrer tant descontroladament que va sortir fora del terreny de joc. Massa potent i tot!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Tomás Correia es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alcino Miguel de Fredenstein la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gilberto Sueste.

Scetti Casteddu

Goles Goles

  • 163 Minuto 53 (Gol por la derecha): Al minut 53 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Jorge Albuquerque que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 172 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Casteddu va ser finalitzada des de l'esquerra per Adelino Ferreira Filipe al minut 64. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Casteddu va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Mario Cerio va desviar el xut final de Jaime Sarraz després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Casteddu que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Diógenes Garrido, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 262 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Casteddu va estar a punt d'empatar al 27 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Adelino Ferreira Filipe que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 261 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Jacob Bein va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 262 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Jaime Sarraz per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 47, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 273 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): En Jacob Bein va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 290 Minuto 60 (Ocasión de falta): En Adelino Ferreira Filipe s'introduí entre dos defensors, que van quedar fora d'opcions de robar la pilota en unes dècimes de segon. Però després no va ser capaç de materialitzar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 23, Adelino Ferreira Filipe de Casteddu va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.