Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731103497

Amistoso (Int., RC) 731103497 Información oficial sobre el partido 731103497 en Hattrick

24.04.2024 12:25:00

Rojobots FC Alineación oficial del equipo 'Rojobots FC' en el partido 6 - 0 Brovary Lobsters Alineación oficial del equipo 'Brovary Lobsters' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Rojobots FC Alineación oficial del equipo 'Rojobots FC' en el partido 3 - 0 Brovary Lobsters Alineación oficial del equipo 'Brovary Lobsters' en el partido
Tiene bastante suerte 2.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rojobots FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 5 (Gol por el centro): Al minut 5 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Diego Orio ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Rojobots es posava per davant 1 a 0.
  • 139 Minuto 9 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de Rojobots Pablo Mota Pacheco va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Eduard Tymchina va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 2 - 0 al marcador.
  • 134 Minuto 30 (Gol de penalti): Rojobots va obtenir un penal al minut 30, que va llançar a la perfecció Pablo Mota Pacheco. 3 - 0 a favor dels locals.
  • 130 Minuto 41 (Gol de falta): El gol de falta de Pablo Mota Pacheco sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 41 i ampliar l'avantatge de Rojobots a 4 - 0.
  • 118 Minuto 55 (Gol evento especial córner peinado): En Joan Pere Guinot entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Rojobots, un peu providencial d'en Igor Colpaert va situar el 5-0 al panell digital.
  • 130 Minuto 65 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Pablo Mota Pacheco va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 65 el resultat passava a ser de 6 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Al minut 35 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Joan Pere Guinot de Rojobots va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Nikolay Nevedrov al minut 39 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Joan Pere Guinot va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Al minut 47, Pablo Mota Pacheco gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Nikolay Nevedrov va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): En Xavier Mulet, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 53 (Ocasión por el centro): En Jaime Mora, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Brovary Lobsters

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Vyacheslav Sazhaev de Lobsters es va guanyar la targeta groga merescudament.