Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731103291

Amistoso (Int., RC) 731103291 Información oficial sobre el partido 731103291 en Hattrick

24.04.2024 22:50:00

Furia Roja F.C Alineación oficial del equipo 'Furia Roja F.C' en el partido 5 - 3 Taralhoucos Alineación oficial del equipo 'Taralhoucos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Furia Roja F.C Alineación oficial del equipo 'Furia Roja F.C' en el partido 7 - 1 Taralhoucos Alineación oficial del equipo 'Taralhoucos' en el partido
Tiene mala suerte 7.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Furia Roja F.C

Goles Goles

  • 103 Minuto 18 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Rafael Airola va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 2.
  • 113 Minuto 23 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Rafael Airola de Furia va aconseguir igualar el partit al minut 23, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 111 Minuto 71 (Gol por el centro): Passat el minut 71 de joc, Julio César Quintana facilitava les coses al Furia amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 3.
  • 121 Minuto 94 (Gol por el centro): Al minut 94 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Lawrawa Raggio ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Furia es posava per davant 4 a 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Rafael Sánchez va estar a punt d'acabar en gol al minut 31, però el porter visitant Ricardo Leitão va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Juan Lapeira Lizarra va estar a punt d'avançar els locals al minut 35 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Furia va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Juan Lapeira Lizarra va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Ricardo Leitão.
  • 222 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): En Martin Ködöböcz va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Julio César Quintana! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 93 (Ocasión por la derecha): Al minut 93 es va veure una gran oportunitat per a Furia per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Lawrawa Raggio, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 101 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Rogelio Lermanda va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rafael Airola de Furia va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Taralhoucos

Goles Goles

  • 172 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Passats 11 minuts de partit, Taralhoucos es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Leonardo Roque es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 184 Minuto 12 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Taralhoucos per augmentar la diferència al marcador a 0 - 2 al minut 12. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Phillip Martinussen. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 171 Minuto 62 (Gol por el centro): Taralhoucos agafava avantatge al minut 62 de joc en marcar el 2 - 3 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Leonardo Roque amb mestria.
  • 125 Minuto 96 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En César Nogueira va voler rebutjar una pilota aèria amb el cap però va saltar a destemps i la va pentinar, superant així la mitja sortida del porter. A l'electrònic hi havia un 5 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 95 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Adão Patrício es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.