Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731102859

Amistoso (Int.) 731102859 Información oficial sobre el partido 731102859 en Hattrick

25.04.2024 02:15:00

Hop Brothers FC Alineación oficial del equipo 'Hop Brothers FC' en el partido 4 - 1 San Viator F.C. Alineación oficial del equipo 'San Viator F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Hop Brothers FC Alineación oficial del equipo 'Hop Brothers FC' en el partido 8 - 0 San Viator F.C. Alineación oficial del equipo 'San Viator F.C.' en el partido
Es un cenizo 7.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hop Brothers FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 9 (Gol por el centro): Al minut 9 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Vicente Silva ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Brothers es posava per davant 1 a 0.
  • 132 Minuto 35 (Gol por la izquierda): En Johan Callahui de Brothers va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 132 Minuto 49 (Gol por la izquierda): En Rafael Ronceros va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.
  • 131 Minuto 56 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Vicente Silva va aprofitar per marcar el 4 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 36 (Ocasión de falta): Horacio Espá va sorprendre Ferdinando Paravicini amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 233 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Reymanuel Lobatón va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Ferdinando Paravicini al minut 70 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Vicente Silva va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

San Viator F.C.

Goles Goles

  • 118 Minuto 35 (Gol evento especial córner peinado): En Messaoud Chikh entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Viator, un peu providencial d'en Karsten Wasteels va situar el 2-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 65 (Ocasión de contra de falta): Viator va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Trương Ðức Ân va anar a parar a les mans del porter.