Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731101674

Amistoso (Int.) 731101674 Información oficial sobre el partido 731101674 en Hattrick

24.04.2024 14:40:00

BKMAA Alineación oficial del equipo 'BKMAA' en el partido 0 - 4 Eyolf Flamingoes Alineación oficial del equipo 'Eyolf Flamingoes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
BKMAA Alineación oficial del equipo 'BKMAA' en el partido 0 - 1 Eyolf Flamingoes Alineación oficial del equipo 'Eyolf Flamingoes' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BKMAA

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 65 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de BKMAA va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Zohrap Hambardzumyan, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 72 (Ocasión de contra por la izquierda): BKMAA van sortir al contraatac al minut 72, però Zohrap Hambardzumyan va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Eyolf Flamingoes

Goles Goles

  • 170 Minuto 16 (Gol de falta): Lionel Daly va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 16. 0 - 1 per a Flamingoes.
  • 182 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Al minut 34, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Samuel Wangwe va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 184 Minuto 40 (Gol de penalti): Al minut 40 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Lionel Daly va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 3.
  • 184 Minuto 89 (Gol de penalti): Flamingoes va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 4, quan Peter 'Endstation' Ričovský va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Peter 'Endstation' Ričovský de Flamingoes la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 35, Edmondo 'Zola' Trozzi de Flamingoes va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Samuel Wangwe de Flamingoes amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.