Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731101498

Amistoso 731101498 Información oficial sobre el partido 731101498 en Hattrick

24.04.2024 21:50:00

Sport Clube Caesar Alineación oficial del equipo 'Sport Clube Caesar' en el partido 5 - 2 RedStorm III Alineación oficial del equipo 'RedStorm III' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Sport Clube Caesar Alineación oficial del equipo 'Sport Clube Caesar' en el partido 2 - 5 RedStorm III Alineación oficial del equipo 'RedStorm III' en el partido
Tiene bastante suerte 1.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,4 % 1,3 % 85,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sport Clube Caesar

Goles Goles

  • 121 Minuto 5 (Gol por el centro): Armindo Marinho va donar a Caesar un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 185 Minuto 22 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Caesar van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Isaac Quartela va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 133 Minuto 32 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Caesar va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Eurico da Conceição des de dins de l'àrea.
  • 118 Minuto 48 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 48, Alberto Pires va pentinar un córner cap al segon pal que Djalma Piça va rematar a gol completament sol, marcant així el 4 - 0.
  • 134 Minuto 71 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Caesar al minut 71, que va llançar ajustat al pal en Armindo Marinho. 5 - 1 pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Homero Casqueiro va estar a punt de sentenciar el partit al minut 8, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

RedStorm III

Goles Goles

  • 153 Minuto 55 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, RedStorm seguien lluitant fins al final. Al minut 55, fruit d'aquests esforços, Jean-Robert Dorville va marcar el 4 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 153 Minuto 74 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Jani Pokki va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el RedStorm va reduir diferències al marcador: 5 - 2 al minut 74.

Ocasiones Ocasiones

  • 250 Minuto 72 (Ocasión de falta): Jean-Robert Dorville va xutar una falta directa que va passar fregant el pal al minut 72.
  • 250 Minuto 77 (Ocasión de falta): Quan l'àrbitre va xiular una falta perillosa, l'entrenador visitant va resar internament un parenostre perquè en Jean-Robert Dorville l'enviés a la xarxa. Malauradament feia anys que no anava a missa el diumenge.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Roméo Bono de RedStorm es va guanyar la targeta groga merescudament.