Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731101235

Amistoso (Int.) 731101235 Información oficial sobre el partido 731101235 en Hattrick

23.04.2024 22:45:00

WormHole Alineación oficial del equipo 'WormHole' en el partido 0 - 10 Deportivo 2 de Mayo F.C. Alineación oficial del equipo 'Deportivo 2 de Mayo F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
WormHole Alineación oficial del equipo 'WormHole' en el partido 0 - 9 Deportivo 2 de Mayo F.C. Alineación oficial del equipo 'Deportivo 2 de Mayo F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

WormHole

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 3 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Bruno Zenteno va entorpir al marcador d'en Maciej Karnia per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 216 Minuto 78 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Tom 'Jerry' Cunha va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Tiburcio 'Hijo' Maggioni, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Maciej Karnia.

Deportivo 2 de Mayo F.C.

Goles Goles

  • 173 Minuto 14 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Óscar Portela va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 184 Minuto 19 (Gol de penalti): Al minut 19 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Luis Enrique Polanía va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 2.
  • 183 Minuto 23 (Gol por la derecha): Al 23 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Depor2 augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Adrián Polanía es rifés el porter i marqués el 0 - 3.
  • 182 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Fredric Gustavsson va aprofitar un error defensiu al minut 38, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 4 al marcador per a Depor2.
  • 181 Minuto 43 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Óscar Portela de Depor2 l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 5 al minut 43 de partit.
  • 181 Minuto 48 (Gol por el centro): Al minut 48, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Mayllol Monroy va augmentar l'avantatge de Depor2 a 0 - 6 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 85 (Gol por el centro): Fabián Matamoros va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 85, i va fer pujar el 0 - 7 per a Depor2.
  • 180 Minuto 86 (Gol de falta): Passaven 86 minuts quan en Luis Enrique Polanía va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 0 - 8.
  • 184 Minuto 88 (Gol de penalti): Passaven 88 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Luis Enrique Polanía va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Al minut 89, els visitants es van col·locar 0 - 10 per sobre quan Luis Enrique Polanía va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alejandro Aranguren de Depor2 la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.