Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731100733

Amistoso (Int.) 731100733 Información oficial sobre el partido 731100733 en Hattrick

23.04.2024 19:15:00

Savatta FBC Alineación oficial del equipo 'Savatta FBC' en el partido 2 - 7 Grimbergen Athletic Alineación oficial del equipo 'Grimbergen Athletic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Savatta FBC Alineación oficial del equipo 'Savatta FBC' en el partido 0 - 8 Grimbergen Athletic Alineación oficial del equipo 'Grimbergen Athletic' en el partido
Tiene suerte 0.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Savatta FBC

Goles Goles

  • 102 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Savatta va reduir el marcador al minut 27 a 1 - 3 quan Antonio Rigoli va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 136 Minuto 86 (Gol evento especial inexperiencia rival): La inexperiència de Ignacio Robles Acuña va fer que al rebre una passada no mirés darrere seu si tenia un rival. En Pietro Galatolo se'n va aprofitar per robar-li la pilota i marcar a plaer el 2 - 6 al minut 86 per a Savatta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Beppe Aprile va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Santiago Capalbo de Savatta la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 87, Mario Barnabò de Savatta va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Grimbergen Athletic

Goles Goles

  • 173 Minuto 9 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Alejandro Pavón va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 135 Minuto 14 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Peter Etete de Grimbergen va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 0 - 2.
  • 190 Minuto 25 (Gol de falta): El Olli Maierhofer va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Grimbergen. 0-3.
  • 183 Minuto 55 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 55, Grimbergen va augmentar el seu avantatge a 1 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Olli Maierhofer.
  • 183 Minuto 58 (Gol por la derecha): Al minut 58, Grimbergen va augmentar el seu avantatge a 1 - 5, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Ignacio Robles Acuña, amb un xut sec des de la dreta.
  • 185 Minuto 73 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Savatta. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Gilbert Pautonnier la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Grimbergen es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 6 arribava al minut 73.
  • 182 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Al minut 87, els visitants es van col·locar 2 - 7 per sobre quan Peter Etete va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Gilbert Pautonnier va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Després de 84 minuts, Olli Maierhofer va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Vincenzo Tinfena va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sven Žalac de Grimbergen va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.