Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731100458

Amistoso (Int., RC) 731100458 Información oficial sobre el partido 731100458 en Hattrick

24.04.2024 18:05:00

KS Komandos Team Alineación oficial del equipo 'KS Komandos Team' en el partido 3 - 2 Rubro Paraibano Alineación oficial del equipo 'Rubro Paraibano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
KS Komandos Team Alineación oficial del equipo 'KS Komandos Team' en el partido 2 - 0 Rubro Paraibano Alineación oficial del equipo 'Rubro Paraibano' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KS Komandos Team

Goles Goles

  • 122 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Komandos, atacant per l'esquerra al minut 40, va aprofitar el magnífic llançament de Mariusz Skitek per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 38 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Giuliano Curridori va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Mariusz Skitek va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 215 Minuto 39 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Giuliano Curridori va superar els defenses rivals per velocitat al minut 39 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 215 Minuto 42 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Anis Labidi va rebre molts aplaudiments. Al minut 42 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Wacław Pałubiński de Komandos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 115 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Stanisław Kukieła de Komandos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Komandos, Wacław Pałubiński, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 1 al marcador.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Mariusz Skitek xutant per a Komandos va fer anar la pilota just on la volia, però Mus'ab Al Thawaadi, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Giuliano Curridori de Komandos, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Mus'ab Al Thawaadi en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 2.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Anis Labidi va xutar fora per a Komandos, el marcador es va quedar igual: 3 - 2, ja es veia a venir!
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Komandos Fabius Samen va intentar enganyar Mus'ab Al Thawaadi amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 2.

Rubro Paraibano

Goles Goles

  • 161 Minuto 48 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de David-Jan Godts que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 7 (Ocasión de contra por la izquierda): Rubro PB van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 7, però Joselindo Di Grande va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, David-Jan Godts de Rubro PB es va guanyar la targeta groga merescudament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 122 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Joselindo Di Grande va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de Rubro PB a la tanda de penals: 2 - 2!
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador David-Jan Godts de Rubro PB va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Rubro PB Gianpiero Galliani, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Arturo Moreschini. El marcador continuava 3 - 2.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Edevaldo da Luz de Rubro PB va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 2.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Rubro PB, Edsão Fumagalli, col·locà la pilota just a les mans d'en Arturo Moreschini. El marcador: 3 - 2.