Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731100165

Amistoso (Int.) 731100165 Información oficial sobre el partido 731100165 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

Osasuneros Alineación oficial del equipo 'Osasuneros' en el partido 4 - 4 Rebenta Canelas FC Alineación oficial del equipo 'Rebenta Canelas FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Osasuneros Alineación oficial del equipo 'Osasuneros' en el partido 2 - 4 Rebenta Canelas FC Alineación oficial del equipo 'Rebenta Canelas FC' en el partido
Tiene suerte 1.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,5 % 1,3 % 85,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Osasuneros

Goles Goles

  • 111 Minuto 42 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Lars-Owe Thorstensson va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Osasuneros empatava el partit, 1 a 1, al minut 42.
  • 111 Minuto 72 (Gol por el centro): Passat el minut 72 de joc, Lars-Owe Thorstensson facilitava les coses al Osasuneros amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.
  • 121 Minuto 74 (Gol por el centro): Al minut 74 els aficionats van embogir quan en Francisco Ram de Liñan va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de Osasuneros.
  • 185 Minuto 84 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 84 minuts, el tirador de faltes del Osasuneros va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Mauro Tejedor, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 4 - 4 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Mario Methling va estar a punt d'avançar els locals al minut 39 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, German Zabal de Osasuneros es va guanyar la targeta groga merescudament.

Rebenta Canelas FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 41 (Gol por el centro): En Jesús Sánchez Peralta donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 41 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 172 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Rogério Tavares Monteiro quedar desmarcat i marcar per a Rebenta al minut 43. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 163 Minuto 79 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 3 al minut 79 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Pol Rodríguez marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 173 Minuto 81 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Rogério Tavares Monteiro va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 3 - 4.