Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731100101

Amistoso (Int.) 731100101 Información oficial sobre el partido 731100101 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

Martin-tin-tin Alineación oficial del equipo 'Martin-tin-tin' en el partido 4 - 1 Zombies Jr Alineación oficial del equipo 'Zombies Jr' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Martin-tin-tin Alineación oficial del equipo 'Martin-tin-tin' en el partido 2 - 3 Zombies Jr Alineación oficial del equipo 'Zombies Jr' en el partido
Tiene suerte 1.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,7 % 24,1 % 49,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Martin-tin-tin

Goles Goles

  • 122 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Martin-tin-tin prenia la batuta de l'encontre al minut 20, quan en Etién Ayos va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 29 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Elo Arratzua va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 56 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Martin-tin-tin pel centre va donar un gran resultat: el gol de Alejandro Huerta va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 137 Minuto 60 (Gol evento especial extremo + rematador): Etién Ayos va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 60 de joc. Ignacio López Losada es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 4 - 0. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Jorge Miller va estar a punt d'acabar en gol al minut 13, però el porter visitant Luís Chincalece va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Etién Ayos una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 32, però una magnífica aturada de Luís Chincalece va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Elo Arratzua. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Elo Arratzua de Martin-tin-tin va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 23, Jorge Miller de Martin-tin-tin va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Zombies Jr

Goles Goles

  • 153 Minuto 64 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Benito Coniglio va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Zombies va reduir diferències al marcador: 4 - 1 al minut 64.