Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731099836

Amistoso (Int., RC) 731099836 Información oficial sobre el partido 731099836 en Hattrick

24.04.2024 12:25:00

Pablitos Trotter's Alineación oficial del equipo 'Pablitos Trotter's' en el partido 5 - 2 Barbarela FC Alineación oficial del equipo 'Barbarela FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Pablitos Trotter's Alineación oficial del equipo 'Pablitos Trotter's' en el partido 2 - 3 Barbarela FC Alineación oficial del equipo 'Barbarela FC' en el partido
Tiene bastante suerte 2.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,0 % 26,4 % 46,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pablitos Trotter's

Goles Goles

  • 113 Minuto 38 (Gol por la derecha): Els jugadors del Pablitos amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 38, deixant Brillantino Couxil en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 108 Minuto 61 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Abdelmannane Arif és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en 巴 (Ba) 光文 (Guangwen) perquè aconseguís el 2 - 2. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 122 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Brillantino Couxil de Pablitos aconseguir un gol al minut 66 que posava per davant els locals: 3 - 2.
  • 131 Minuto 67 (Gol por el centro): Al minut 67 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar 周 (Zhou) 杰威 (Jiewei), que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 2 per a Pablitos.
  • 108 Minuto 70 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 70, en Abdelmannane Arif la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Brillantino Couxil que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Pablitos va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Sergi Salcedo, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): En 周 (Zhou) 杰威 (Jiewei) es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Brillantino Couxil de Pablitos es va emportar una amonestació al minut 27 per provocar un rival.

Barbarela FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 30 (Gol por el centro): Barbarela agafava avantatge al minut 30 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Agostino Puggioli amb mestria.
  • 171 Minuto 49 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 49, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Agostino Puggioli es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Agostino Puggioli de Barbarela, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 17, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 41, quan en Agostino Puggioli va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 281 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Al minut 57 de partit, José Raimundo Gonçalves va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.