Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731098123

Amistoso (Int.) 731098123 Información oficial sobre el partido 731098123 en Hattrick

24.04.2024 20:00:00

Bajen! Alineación oficial del equipo 'Bajen!' en el partido 3 - 2 Equipo del Este ( EDE) Alineación oficial del equipo 'Equipo del Este ( EDE)' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Bajen! Alineación oficial del equipo 'Bajen!' en el partido 0 - 5 Equipo del Este ( EDE) Alineación oficial del equipo 'Equipo del Este ( EDE)' en el partido
Tiene bastante suerte 0.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bajen!

Goles Goles

  • 121 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Kalle Magnusson ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Bajen es posava per davant 1 a 0.
  • 133 Minuto 34 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Bajen va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Salah al Din Fakhroo des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 48 (Gol por la izquierda): En Salah al Din Fakhroo de Bajen va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Sobit Vika una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 71, però una magnífica aturada de José Antonio Chapat va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Fokke Broslowski de Bajen va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 36, Riku Lankinen de Bajen va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Equipo del Este ( EDE)

Goles Goles

  • 152 Minuto 38 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 2 - 1 quan Neftalí Deulofeu va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 38 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"
  • 152 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Al minut 89, Equipo va reduir l'avantatge rival a 3 - 2, quan Luis Doñate va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Miguel Bombarely va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 28, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Massimiliano Marco Lodigiani va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 29 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Miguel Bombarely ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 237 Minuto 30 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Luis Doñate estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Zósimo Ríos, als 30 minuts, va fallar per ben poc.
  • 251 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Diego Rodríguez Majo va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Massimiliano Marco Lodigiani no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 251 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84, Alfonso Gruilles va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Diego Rodríguez Majo.