Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731097838

Amistoso (Int.) 731097838 Información oficial sobre el partido 731097838 en Hattrick

23.04.2024 18:30:00

Hot Soxx Alineación oficial del equipo 'Hot Soxx' en el partido 3 - 3 @lt@mir@ st@rs Alineación oficial del equipo '@lt@mir@ st@rs' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Hot Soxx Alineación oficial del equipo 'Hot Soxx' en el partido 3 - 1 @lt@mir@ st@rs Alineación oficial del equipo '@lt@mir@ st@rs' en el partido
Tiene un resultado normal 2.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,1 % 0,3 % 7,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hot Soxx

Goles Goles

  • 100 Minuto 57 (Gol de falta): Un magnífic tir lliure amb molt efecte va ensarronar el porter, fent-lo pensar que la pilota aniria a les seves mans, i que va entrar per l'altre costat de la porteria. Els seguidors locals tornaven a somriure. Stefano Bassi va ser qui va executar la falta que va reduir les diferències: 1 - 3.
  • 101 Minuto 67 (Gol por el centro): El Soxx no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Stefano Bassi es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 2 - 3.
  • 114 Minuto 84 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 84. Stefano Bassi, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 3 - 3 que empatava un partit molt renyit.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 27 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Aitor Oreña va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Stefano Bassi, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 201 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Al minut 42, Miloš Proročić va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 237 Minuto 44 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Alin Cirici va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Kauê Barroso va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 212 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Xeno Lisibach va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 212 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Al minut 77, Rafael Seuffert va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 74, Aitor Oreña de Soxx va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

@lt@mir@ st@rs

Goles Goles

  • 173 Minuto 12 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 12, quan David Martínez Rueda va posar els visitants @lt@mir@ per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 184 Minuto 35 (Gol de penalti): @lt@mir@ va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Inocencio Irarramendi va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 183 Minuto 37 (Gol por la derecha): Albert Grayevsky va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 25 (Ocasión tiro lejano): Al minut 25 un refús amb el peu d'en Adnan Uğan va anar a parar als peus del Inocencio Irarramendi que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): En David Martínez Rueda va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ignacio Despujol de @lt@mir@ la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 63, Dragutin Ivandić de @lt@mir@ va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.