Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731097471

Amistoso 731097471 Información oficial sobre el partido 731097471 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

Isótopos Rioja Alineación oficial del equipo 'Isótopos Rioja' en el partido 5 - 3 Sporting de León CF Alineación oficial del equipo 'Sporting de León CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Isótopos Rioja Alineación oficial del equipo 'Isótopos Rioja' en el partido 2 - 1 Sporting de León CF Alineación oficial del equipo 'Sporting de León CF' en el partido
Tiene bastante suerte 2.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,2 % 0,4 % 8,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Isótopos Rioja

Goles Goles

  • 113 Minuto 8 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Isótopos una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Rafael Pulido Martín, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 8.
  • 111 Minuto 41 (Gol por el centro): Passat el minut 41 de joc, Andrei Beţa facilitava les coses al Isótopos amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.
  • 138 Minuto 44 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Joan Xavier Crespiera la va rematar Serafín Espiño amb una magnífica volea que va fer pujar per a Isótopos el 3 - 3.
  • 122 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Al minut 65 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 4 - 3. L'autor del gol per a Isótopos va ser Joan Xavier Crespiera.
  • 134 Minuto 79 (Gol de penalti): Dietrich Ess va augmentar la diferència de Isótopos a 5 - 3 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Isótopos va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 58 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Oldřich Frček ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 232 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Al minut 90, Marc Andreu Llull gairebé va marcar per a Isótopos des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Sporting de León CF

Goles Goles

  • 171 Minuto 7 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 7, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Venedikt Alekseichuk es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 173 Minuto 17 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Noé Guilleuma va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 138 Minuto 42 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Mikołaj Bronder va anar directament als peus de Noé Guilleuma que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 3.