Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731096812

Amistoso (Int., RC) 731096812 Información oficial sobre el partido 731096812 en Hattrick

23.04.2024 19:20:00

Depeche Mode Team Alineación oficial del equipo 'Depeche Mode Team' en el partido 4 - 2 cannondale f.c. Alineación oficial del equipo 'cannondale f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Depeche Mode Team Alineación oficial del equipo 'Depeche Mode Team' en el partido 5 - 3 cannondale f.c. Alineación oficial del equipo 'cannondale f.c.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
69,0 % 8,5 % 22,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Depeche Mode Team

Goles Goles

  • 123 Minuto 4 (Gol por la derecha): El jugador Simon McCulloch de Depeche, després de 4 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 113 Minuto 37 (Gol por la derecha): Els jugadors del Depeche amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 37, deixant Román Cabañero en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.
  • 122 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Depeche, atacant per l'esquerra al minut 52, va aprofitar el magnífic llançament de Paolo Altarocca per agafar avantatge al marcador: 3 - 2.
  • 133 Minuto 76 (Gol por la derecha): Amb 76 minuts jugats, en Román Cabañero va augmentar l'avantatge de Depeche a 4 - 2 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 27 (Ocasión por el centro): En Torsten Pitschetsrieder, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 216 Minuto 38 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 38 en Raphaël Rousseau ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Thodoros Georgousopoulos el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 233 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Paolo Altarocca va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

cannondale f.c.

Goles Goles

  • 141 Minuto 28 (Gol de contra por el centro): cannondale sabia com jugar al contraatac, i al minut 28, Juan Carlos Santiago va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 1.
  • 173 Minuto 33 (Gol por la derecha): Al minut 33 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Ferdynand Bandura que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): En Heribert Escribà va encarar al porter al 75, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.