Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731096806

Amistoso (Int., RC) 731096806 Información oficial sobre el partido 731096806 en Hattrick

23.04.2024 19:20:00

Bintang Italia Alineación oficial del equipo 'Bintang Italia' en el partido 6 - 4 De pasada F. C. Alineación oficial del equipo 'De pasada F. C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Bintang Italia Alineación oficial del equipo 'Bintang Italia' en el partido 6 - 0 De pasada F. C. Alineación oficial del equipo 'De pasada F. C.' en el partido
Tiene un resultado normal 6.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bintang Italia

Goles Goles

  • 185 Minuto 26 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Stella van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Carmelo Gaggero va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 113 Minuto 74 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Vittorio Tevenini de Stella va aconseguir igualar el partit al minut 74, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 113 Minuto 81 (Gol por la derecha): Els jugadors del Stella amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 81, deixant Giuseppe Rutigliano en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 3 - 3.
  • 121 Minuto 100 (Gol por el centro): Al minut 100 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Cristiano Tino ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Stella es posava per davant 4 a 3.
  • 132 Minuto 101 (Gol por la izquierda): Stella va augmentar la diferència quan Giuseppe Rutigliano no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 3.
  • 133 Minuto 103 (Gol por la derecha): Stella va aconseguir el 6 - 4 quan Vittorio Tevenini va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Stella va estar a punt de posar-se per davant al minut 12 però Carmelo Gaggero va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Stella va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Elpidio Raviolo va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Juan Pablo Bueno.
  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Stella va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 14 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Antonio Tesoro ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Vittorio Tevenini! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Ubaldo Pratesi va estar a punt de sentenciar el partit al minut 32, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Gianpaolo Checchelani de Stella es va guanyar la targeta groga merescudament.

De pasada F. C.

Goles Goles

  • 161 Minuto 61 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 61 minuts Joseba Josu Mugertegi va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 118 Minuto 73 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 73, el pasada va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Martín Vázquez Torres, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 2.
  • 173 Minuto 79 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Peter Novak va poder marcar tot sol el 2 - 3.
  • 106 Minuto 102 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Peter Novak va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 102, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del pasada, mentre ja celebrava el 5 - 4, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Manuel Gil Cano.