Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731096199

Amistoso (Int., RC) 731096199 Información oficial sobre el partido 731096199 en Hattrick

24.04.2024 12:25:00

HANNIBAL '77 FC Alineación oficial del equipo 'HANNIBAL '77 FC' en el partido 0 - 2 FC Slovan Plzeň Alineación oficial del equipo 'FC Slovan Plzeň' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
HANNIBAL '77 FC Alineación oficial del equipo 'HANNIBAL '77 FC' en el partido 2 - 0 FC Slovan Plzeň Alineación oficial del equipo 'FC Slovan Plzeň' en el partido
Tiene mala suerte 1.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

HANNIBAL '77 FC

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en 吴 (Wu) 廷文 (Tingwen) va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 213 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Tiburcio Porcel Aguirre de HANNIBAL va intentar batre la porteria rival al minut 32 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 235 Minuto 63 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Eric Escalera va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Eric Escalera de HANNIBAL la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

FC Slovan Plzeň

Goles Goles

  • 173 Minuto 28 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Kevin Lupoměský va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 182 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 74 de partit va donar a Slovan l'avantatge per 0 - 2. Kevin Lupoměský en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Slovan va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Kevin Lupoměský, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.