Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731094268

Amistoso (Int.) 731094268 Información oficial sobre el partido 731094268 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

F.C.Santa Marina Alineación oficial del equipo 'F.C.Santa Marina' en el partido 0 - 3 1.FC Konz United Alineación oficial del equipo '1.FC Konz United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C.Santa Marina Alineación oficial del equipo 'F.C.Santa Marina' en el partido 0 - 1 1.FC Konz United Alineación oficial del equipo '1.FC Konz United' en el partido
Tiene un resultado normal 0.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,9 % 0,3 % 92,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.Santa Marina

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 27 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de S.Marina va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Adelino Cardoso, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

1.FC Konz United

Goles Goles

  • 174 Minuto 23 (Gol de penalti): Al minut 23 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Erno Fremery va llençar el penal ras arran de pal.
  • 185 Minuto 24 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del S.Marina. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Rafael Wedde la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del United es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 2 arribava al minut 24.
  • 182 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Al minut 59 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Daniel Mehlretter va ser l'anotador del 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del United que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Rafael Wedde, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.