Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731094174

Amistoso (Int.) 731094174 Información oficial sobre el partido 731094174 en Hattrick

24.04.2024 16:50:00

FC Pains de Mie Alineación oficial del equipo 'FC Pains de Mie' en el partido 4 - 2 Vitorioso F.C. Alineación oficial del equipo 'Vitorioso F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Pains de Mie Alineación oficial del equipo 'FC Pains de Mie' en el partido 2 - 1 Vitorioso F.C. Alineación oficial del equipo 'Vitorioso F.C.' en el partido
Tiene suerte 2.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
52,9 % 20,9 % 26,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Pains de Mie

Goles Goles

  • 185 Minuto 11 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Pains van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Waseem Al-muslaam va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 121 Minuto 23 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Wael Tamer, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Pains se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 23.
  • 131 Minuto 28 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Pains pel centre va donar un gran resultat: el gol de Wael Tamer va posar el 3 - 1 al marcador.
  • 131 Minuto 64 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Wael Tamer va aprofitar per marcar el 4 - 1 a plaer.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Romain Curtet de Pains amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Vitorioso F.C.

Goles Goles

  • 173 Minuto 3 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 3, quan José Beto Santos va posar els visitants Vitorioso per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 152 Minuto 71 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 4 - 2 quan Jairo Reis va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 71 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Zezé Batista va marcar al minut 16 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 253 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Vitorioso van seguir progressant per la banda dreta. Zezé Batista va tenir la seva oportunitat al minut 62, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 250 Minuto 67 (Ocasión de falta): Quan l'àrbitre va xiular una falta perillosa, l'entrenador visitant va resar internament un parenostre perquè en Francelino Caldeira l'enviés a la xarxa. Malauradament feia anys que no anava a missa el diumenge.