Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731093742

Amistoso (Int.) 731093742 Información oficial sobre el partido 731093742 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

El Pupas FC Alineación oficial del equipo 'El Pupas FC' en el partido 3 - 2 Levski Ottavia Alineación oficial del equipo 'Levski Ottavia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
El Pupas FC Alineación oficial del equipo 'El Pupas FC' en el partido 3 - 1 Levski Ottavia Alineación oficial del equipo 'Levski Ottavia' en el partido
Tiene un resultado normal 2.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
74,9 % 5,1 % 20,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Pupas FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 78 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Baltasar Monjia, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Pupas se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 78.
  • 190 Minuto 79 (Gol de falta): En Preston Skegg va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 2-0.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Pupas va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Guanarteme Ruiz progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 48 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Pupas va estar a punt de marcar quan Johann Georg Zapletal va fer una passada impressionant a Guanarteme Ruiz, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Guanarteme Ruiz. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Preston Skegg de Pupas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Levski Ottavia

Goles Goles

  • 152 Minuto 79 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 2 - 1 quan Ville Grönman va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 79 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"
  • 153 Minuto 83 (Gol por la derecha): Ottavia van aconseguir el 3 - 2 que retallava diferències al minut 83 quan Ville Grönman sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Al minut 17, un refús desafortunat de Johann Georg Zapletal, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Antonio Caprari no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Ottavia va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 18, quan Artan Smakiqi va quedar-se sol davant el porter Johann Georg Zapletal, però aquest va poder aturar el xut.
  • 261 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Gérald Pinat va rematar amb l'empenya exterior desviat.