Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731093209

Amistoso (Int.) 731093209 Información oficial sobre el partido 731093209 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

BATPORLAN TEAM Alineación oficial del equipo 'BATPORLAN TEAM' en el partido 4 - 0 Undying Chaos Alineación oficial del equipo 'Undying Chaos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
BATPORLAN TEAM Alineación oficial del equipo 'BATPORLAN TEAM' en el partido 8 - 0 Undying Chaos Alineación oficial del equipo 'Undying Chaos' en el partido
Es un cenizo 7.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BATPORLAN TEAM

Goles Goles

  • 121 Minuto 4 (Gol por el centro): Al minut 4 els aficionats van embogir quan en Alex Tangney va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de BATPORLAN.
  • 116 Minuto 21 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 21, en Rudolf von Birelli und Pernbach del BATPORLAN va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Bjørn Rydningen que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 2 - 0.
  • 131 Minuto 55 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Sareouth Pang va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 133 Minuto 72 (Gol por la derecha): Sixten 'Gacela' Widerström va incrementar l'avantatge de BATPORLAN amb el 4 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 60 (Ocasión evento especial): En Alex Tangney, al minut 60 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Gigio Avanzo el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Sixten 'Gacela' Widerström una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 67, però una magnífica aturada de Luis Miguel Estrada va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Passaven 71 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Raúl Ubiña va rematar alt.

Undying Chaos

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Valente Guzmán Hornos de Undying es va guanyar la targeta groga merescudament.