Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731092746

Amistoso (Int., RC) 731092746 Información oficial sobre el partido 731092746 en Hattrick

24.04.2024 10:00:00

FK Mir Alineación oficial del equipo 'FK Mir' en el partido 2 - 0 FC kopbeurt Alineación oficial del equipo 'FC kopbeurt' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FK Mir Alineación oficial del equipo 'FK Mir' en el partido 1 - 0 FC kopbeurt Alineación oficial del equipo 'FC kopbeurt' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FK Mir

Goles Goles

  • 185 Minuto 58 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 58 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Mir. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Sergio Eleta xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 133 Minuto 62 (Gol por la derecha): Mir va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Gelu Pomohaci va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 34, Florin Ciobanu de Mir va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Matei Vinca de Mir amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

FC kopbeurt

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 38 (Ocasión de contra por la derecha): kopbeurt van sortir al contraatac amb encert al minut 38, però Edje Wijmans no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 51 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de kopbeurt, l'equip va recuperar la pilota al minut 51 i va contraatacar. En Gianluca Sturing va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gianluca Sturing de kopbeurt va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.