Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731092457

Amistoso (Int., RC) 731092457 Información oficial sobre el partido 731092457 en Hattrick

24.04.2024 20:45:00

FC Mestizo Alineación oficial del equipo 'FC Mestizo' en el partido 3 - 1 RSC Dusse Alineación oficial del equipo 'RSC Dusse' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC Mestizo Alineación oficial del equipo 'FC Mestizo' en el partido 2 - 2 RSC Dusse Alineación oficial del equipo 'RSC Dusse' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
37,2 % 34,4 % 28,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Mestizo

Goles Goles

  • 113 Minuto 36 (Gol por la derecha): Després de 36 minuts de partit, Uruguay Capri igualava per Mestizo en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 116 Minuto 37 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Quirino Stillavato sempre és una garantia. Al minut 37, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Þór Elíasson marcar el 2 - 1 per al Mestizo.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Mestizo va augmentar la diferència quan Þór Elíasson no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Mestizo, l'equip va recuperar la pilota al minut 31 i va contraatacar. En Arno Staab va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 239 Minuto 32 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Arno Staab va deixar a Nicola Marazzina assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): En Sigurður Dýrason es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Bouko Gersmann de Mestizo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

RSC Dusse

Goles Goles

  • 172 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Mauro Hefti quedar desmarcat i marcar per a Dusse al minut 5. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Després de 28 minuts, Bobbie Vanbiervliet va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Guðmundur Þórir Sigurbaldursson va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 236 Minuto 35 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Luigi Maria Tarascio es va comportar com un juvenil al minut 35 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 285 Minuto 69 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Bobbie Vanbiervliet, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 261 Minuto 73 (Ocasión por el centro): En Vernon Carrigan al minut 73 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 207 Minuto 78 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Alan Hekelaar va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 74, Totte Vanbiervliet de Dusse va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alan Hekelaar de Dusse la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.