Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731092363

Amistoso (Int.) 731092363 Información oficial sobre el partido 731092363 en Hattrick

24.04.2024 10:45:00

FC Ghost Anniversary Alineación oficial del equipo 'FC Ghost Anniversary' en el partido 2 - 1 Hertha Belino SC Alineación oficial del equipo 'Hertha Belino SC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
FC Ghost Anniversary Alineación oficial del equipo 'FC Ghost Anniversary' en el partido 5 - 1 Hertha Belino SC Alineación oficial del equipo 'Hertha Belino SC' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,6 % 0,4 % 8,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Ghost Anniversary

Goles Goles

  • 123 Minuto 5 (Gol por la derecha): GhostTwo s'avançava al marcador al minut 5, després d'un rebot que va caçar en Kaur Tilk per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 123 Minuto 34 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 34 gràcies a la jugada de Joël Cossu, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): En Alois Roder es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Alfredo Colacino va estar a punt de sentenciar el partit al minut 65, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Al minut 67, Alois Roder gairebé va marcar per a GhostTwo des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 230 Minuto 74 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 74 podia haver acabat en gol, però Sabatino Mazzarini va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Passaven 89 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Célian Grimaud va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Patrice Leet es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Hertha Belino SC

Goles Goles

  • 163 Minuto 26 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 26 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Cesare Giostra.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): En Cesare Giostra va encarar al porter al 35, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 243 Minuto 66 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Hertha van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Cesare Giostra va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 47, Massimo Sambugaro de Hertha va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.