Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731091610

Amistoso (Int.) 731091610 Información oficial sobre el partido 731091610 en Hattrick

24.04.2024 14:00:00

SK Maccabi Komín Alineación oficial del equipo 'SK Maccabi Komín' en el partido 5 - 2 Los Sværke Logos (Get in the ring) Alineación oficial del equipo 'Los Sværke Logos (Get in the ring)' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
SK Maccabi Komín Alineación oficial del equipo 'SK Maccabi Komín' en el partido 5 - 0 Los Sværke Logos (Get in the ring) Alineación oficial del equipo 'Los Sværke Logos (Get in the ring)' en el partido
Tiene un resultado normal 5.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SK Maccabi Komín

Goles Goles

  • 113 Minuto 11 (Gol por la derecha): Al minut 11, Maccabi aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Batjargal Merkid va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 124 Minuto 22 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 22 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Anto Miculinić. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 2 - 1.
  • 124 Minuto 64 (Gol de penalti): Maccabi va posar-se per davant 3 - 2 al minut 64, quan Anto Miculinić va llançar una pena màxima perfectament.
  • 133 Minuto 69 (Gol por la derecha): Maccabi va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Krists Džūksts va poder fer el 4 - 2 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Al minut 74, Maccabi va aconseguir el 5 - 2 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Krists Džūksts, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Maccabi per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 30, quan Krists Džūksts va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Al minut 77 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Krists Džūksts de Maccabi va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): El Maccabi ho intentava per la dreta per mitjà de Tuvia Karni, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Los Sværke Logos (Get in the ring)

Goles Goles

  • 119 Minuto 8 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Riccardo Spinosa va treure un córner llarg cap al segon pal que en Malte Lunding, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 1.
  • 115 Minuto 26 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tomáš 'Křeček' Reček no va poder aturar Wencho Montero de Sværke, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 26 el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 90 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Sværke va anar a parar a la dreta de l'atac on en Wencho Montero, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.