Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731091532

Amistoso (Int.) 731091532 Información oficial sobre el partido 731091532 en Hattrick

24.04.2024 12:15:00

PC & KK United Alineación oficial del equipo 'PC & KK United' en el partido 3 - 3 SAD Compostela Alineación oficial del equipo 'SAD Compostela' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
PC & KK United Alineación oficial del equipo 'PC & KK United' en el partido 5 - 0 SAD Compostela Alineación oficial del equipo 'SAD Compostela' en el partido
Tiene mala suerte 4.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PC & KK United

Goles Goles

  • 113 Minuto 27 (Gol por la derecha): Al minut 27, United aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Otto Rebassoo va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 112 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Al minut 40, Meelis Saar va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 2 - 2.
  • 121 Minuto 58 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Kristjan Lõiv, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del United se les va manegar per posar per davant el seu equip: 3 - 2 al minut 58.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): United va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Evgeniy Vladyko va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Xavier Ludwig.
  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): United va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Allan Kaal en un 1 contra 1 amb el porter Xavier Ludwig, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

SAD Compostela

Goles Goles

  • 116 Minuto 2 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 2, en José María Gómez Dávila del Compostela va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Luis Signau que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 0 - 1.
  • 143 Minuto 35 (Gol de contra por la derecha): El jugador Alfredo Iñiguez Lafuente de Compostela es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 2 d'un ràpid contraatac.
  • 118 Minuto 77 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 77, el Compostela va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en José María Gómez Dávila, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 12 (Ocasión de contra por la izquierda): Compostela van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 12, però José María Gómez Dávila va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Modesto Vázquez Villarreal de Compostela la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.