Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731091449

Amistoso (Int.) 731091449 Información oficial sobre el partido 731091449 en Hattrick

23.04.2024 20:30:00

Maccabi Haifa 94 Alineación oficial del equipo 'Maccabi Haifa 94' en el partido 4 - 2 ShooterBollers Alineación oficial del equipo 'ShooterBollers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Maccabi Haifa 94 Alineación oficial del equipo 'Maccabi Haifa 94' en el partido 2 - 1 ShooterBollers Alineación oficial del equipo 'ShooterBollers' en el partido
Tiene suerte 2.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,3 % 0,5 % 9,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Maccabi Haifa 94

Goles Goles

  • 112 Minuto 38 (Gol por la izquierda): MHFC equilibrava la balança al minut 38. En Netanel Nachmani, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 185 Minuto 43 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 43 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de MHFC. A fi d'aconseguir el 2 - 1, van tocar-la en curt per tal que Kalid Al-Zubi xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 134 Minuto 75 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de MHFC al minut 75, que va llançar ajustat al pal en Issachar Shwekey. 3 - 1 pels locals.
  • 134 Minuto 79 (Gol de penalti): Issachar Shwekey va augmentar la diferència de MHFC a 4 - 2 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Netanel Nachmani va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Al minut 85, Elimelech Kamer gairebé va marcar per a MHFC des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): En Avshalom Dahari, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

ShooterBollers

Goles Goles

  • 173 Minuto 37 (Gol por la derecha): Al minut 37 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Ignacio Mauri que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 137 Minuto 78 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 78 en Gerardo Cainas va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Rossano Aquili podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 3 - 2 va pujar al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 40 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Ignacio Mauri s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.