Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731090469

Amistoso (Int., RC) 731090469 Información oficial sobre el partido 731090469 en Hattrick

24.04.2024 16:10:00

kwtsdonato Alineación oficial del equipo 'kwtsdonato' en el partido 1 - 3 Skultes Nēģi Alineación oficial del equipo 'Skultes Nēģi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
kwtsdonato Alineación oficial del equipo 'kwtsdonato' en el partido 1 - 4 Skultes Nēģi Alineación oficial del equipo 'Skultes Nēģi' en el partido
Tiene un resultado normal 1.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,7 % 0,9 % 87,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

kwtsdonato

Goles Goles

  • 138 Minuto 37 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Miroslav Čech la va rematar Plamen Ignatov amb una magnífica volea que va fer pujar per a kwtsdonato el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Gabriel Casal! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Skultes Nēģi

Goles Goles

  • 172 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Harry Manley quedar desmarcat i marcar per a Nēģi al minut 30. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 171 Minuto 40 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 40, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Andris Enkurietis es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 185 Minuto 53 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 53 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Nēģi. A fi d'aconseguir el 1 - 3, van tocar-la en curt per tal que Harry Manley xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Després de 58 minuts, Andris Enkurietis va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Gerbe Debreuck va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 283 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Andris Enkurietis de Nēģi va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 59 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Andrea Miele quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Gerbe Debreuck, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Washington Ferreyra de Nēģi es va guanyar la targeta groga merescudament.