Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731090350

Amistoso (Int., RC) 731090350 Información oficial sobre el partido 731090350 en Hattrick

23.04.2024 21:00:00

Windsor Krauts Alineación oficial del equipo 'Windsor Krauts' en el partido 6 - 0 Competa Luchadores Alineación oficial del equipo 'Competa Luchadores' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Windsor Krauts Alineación oficial del equipo 'Windsor Krauts' en el partido 5 - 0 Competa Luchadores Alineación oficial del equipo 'Competa Luchadores' en el partido
Tiene un poco de suerte 5.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Windsor Krauts

Goles Goles

  • 122 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Windsor, atacant per l'esquerra al minut 13, va aprofitar el magnífic llançament de James Murkin per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 131 Minuto 35 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Windsor pel centre va donar un gran resultat: el gol de James Murkin va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 40 (Gol por la derecha): Amb 40 minuts jugats, en Lutz Koschatzky va augmentar l'avantatge de Windsor a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 190 Minuto 51 (Gol de falta): El Tony Kleibergen va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Windsor. 4-0.
  • 131 Minuto 57 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Windsor va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Tony Kleibergen progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 0.
  • 190 Minuto 62 (Gol de falta): En James Murkin va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 6-0.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 3 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Zdzisław Domżała va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Patrick Rössler va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Al minut 31, Zdzisław Domżała gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Diego Bagües va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): En Gian Paolo Ingallinera, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): El Windsor ho intentava per la dreta per mitjà de Tony Kleibergen, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Al minut 61, Silvestro Matta gairebé va marcar per a Windsor des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 285 Minuto 90 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Luchadores. La jugada d'estratègia del Windsor per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Luigi Cera va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Competa Luchadores

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 30 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Francisco Orte va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 30. En Ireber Lanborena va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jacint Donjó de Luchadores va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mauricio Melendi de Luchadores amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.