Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731089938

Amistoso (Int.) 731089938 Información oficial sobre el partido 731089938 en Hattrick

24.04.2024 14:45:00

Druss The Legend Alineación oficial del equipo 'Druss The Legend' en el partido 1 - 3 Space Tourists Alineación oficial del equipo 'Space Tourists' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Druss The Legend Alineación oficial del equipo 'Druss The Legend' en el partido 1 - 2 Space Tourists Alineación oficial del equipo 'Space Tourists' en el partido
Tiene un resultado normal 0.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,4 % 1,1 % 86,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Druss The Legend

Ocasiones Ocasiones

  • 214 Minuto 27 (Ocasión de penalti): Que nerviós que estava en Fédéric Schmid-Bauer quan va haver de tirar el penal que podia significar l'empat per a Legend! El seu xut va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jean Assel de Legend es va emportar una amonestació al minut 38 per provocar un rival.

Space Tourists

Goles Goles

  • 171 Minuto 6 (Gol por el centro): Tourists agafava avantatge al minut 6 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Paweł Kampa amb mestria.
  • 181 Minuto 33 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Paweł Kampa de Tourists l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 33 de partit.
  • 181 Minuto 35 (Gol por el centro): Al minut 35, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Paweł Kampa va augmentar l'avantatge de Tourists a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 125 Minuto 71 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebuig desafortunat de Chris Carew va acabar amb la pilota dins la seva pròpia porteria, posant el 1 - 3 al minut 71.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 32 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Özgün Çetinel. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Al minut 68 de partit, Özgün Çetinel va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 216 Minuto 70 (Ocasión evento especial rápido + pase): Özgün Çetinel va marxar per velocitat al minut 70 i va fer una passada de la mort a Austin Herron, però aquest va fallar.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Guryon Ben-Chaim va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 242 Minuto 75 (Ocasión de contra por la izquierda): El Tourists va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 75, però en Steve Morgan va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Özgün Çetinel quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Rahim Nazım, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Guryon Ben-Chaim després de 83 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Rahim Nazım va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 16, Chris Carew de Tourists va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Domenico Rimoldi de Tourists es va guanyar la targeta groga merescudament.