Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731088488

Amistoso (Int., RC) 731088488 Información oficial sobre el partido 731088488 en Hattrick

25.04.2024 00:30:00

LA VENGANZA INFAME FC Alineación oficial del equipo 'LA VENGANZA INFAME FC' en el partido 4 - 0 Daniël Alineación oficial del equipo 'Daniël' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
LA VENGANZA INFAME FC Alineación oficial del equipo 'LA VENGANZA INFAME FC' en el partido 2 - 0 Daniël Alineación oficial del equipo 'Daniël' en el partido
Tiene suerte 2.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LA VENGANZA INFAME FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 12 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del VENGANZA van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Alessio Collura va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 133 Minuto 30 (Gol por la derecha): Amb 30 minuts jugats, en Patrick Hunten va augmentar l'avantatge de VENGANZA a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 70 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan VENGANZA va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Ciprian Dinescu des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 74 (Gol por la derecha): VENGANZA va aconseguir el 4 - 0 quan Lloyd Bentley va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Al minut 34, Luis Müller gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Harm Hendrikx va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Harm Hendrikx al minut 38 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Lloyd Bentley va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alessio Collura de VENGANZA es va emportar una amonestació al minut 23 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Hedayat Samayi de VENGANZA la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Daniël