Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731088244

Amistoso (Int., RC) 731088244 Información oficial sobre el partido 731088244 en Hattrick

24.04.2024 10:50:00

Schaffhausen Vikings Alineación oficial del equipo 'Schaffhausen Vikings' en el partido 0 - 6 FC Perl Alineación oficial del equipo 'FC Perl' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Schaffhausen Vikings Alineación oficial del equipo 'Schaffhausen Vikings' en el partido 0 - 8 FC Perl Alineación oficial del equipo 'FC Perl' en el partido
Tiene un resultado normal 0.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Schaffhausen Vikings

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Edgar Côté de Vikings va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

FC Perl

Goles Goles

  • 173 Minuto 28 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En 彭 (Phang) 聰豐 (Congfeng) va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 182 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Al minut 34, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Giulio Armillei va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 183 Minuto 37 (Gol por la derecha): Maikel Sukdeo va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.
  • 183 Minuto 47 (Gol por la derecha): Al minut 47, Perl va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Pit von Aschersleben, amb un xut sec des de la dreta.
  • 183 Minuto 48 (Gol por la derecha): Al minut 48, un xut de Naim Ülgener des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 5 i el públic s'enfadava.
  • 115 Minuto 74 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Seung-Ki Lee de Perl va fer un bon esprint per escapar-se de Edgar Côté i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 0 - 6. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 288 Minuto 30 (Ocasión evento especial): La pressió dels defenses posava les coses difícils pels jugadors del Perl, que volien xutar de lluny a porteria, tal com els ho havia manat l'entrenador. Al minut 30 van trobar una escletxa per intentar-ho, però la pressió va fer que el xut fos molt precipitat i no anés ben dirigit.
  • 215 Minuto 31 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Seung-Ki Lee va superar els defenses rivals per velocitat al minut 31 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 280 Minuto 39 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de 彭 (Phang) 聰豐 (Congfeng) al minut 39.
  • 281 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en 彭 (Phang) 聰豐 (Congfeng) va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 285 Minuto 76 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en 趙 (Chiu) 元義 (Yuanyi), que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Marc Yhuel.