Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731087265

Amistoso (Int.) 731087265 Información oficial sobre el partido 731087265 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

Herzios Alineación oficial del equipo 'Herzios' en el partido 1 - 1 Hagmans Hamsters Alineación oficial del equipo 'Hagmans Hamsters' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Herzios Alineación oficial del equipo 'Herzios' en el partido 2 - 0 Hagmans Hamsters Alineación oficial del equipo 'Hagmans Hamsters' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,0 % 0,2 % 4,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Herzios

Goles Goles

  • 114 Minuto 57 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 57. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en 俊雄 (Toshio) 佐藤 (Sato) va empatar el partit, 1 - 1, sense complicar-se la vida.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Al minut 22, Juan José Agraït quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 211 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de 俊雄 (Toshio) 佐藤 (Sato) hauria d'haver estat gol al minut 54 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 221 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Ömür Ertuğrul! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Nauzet Laguna Millán de Herzios es va guanyar la targeta groga merescudament.

Hagmans Hamsters

Goles Goles

  • 172 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Jose Jokela quedar desmarcat i marcar per a Hamsters al minut 3. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 9 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Victor Grönqvist estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Tuomas Rahko, als 9 minuts, va fallar per ben poc.
  • 283 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Tero Hauninen al minut 12, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 282 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Tero Hauninen, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 27 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Hamsters va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juhani Palmroos de Hamsters es va emportar una amonestació al minut 40 per provocar un rival.