Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731086974

Amistoso (Int.) 731086974 Información oficial sobre el partido 731086974 en Hattrick

24.04.2024 20:15:00

FC Fastnet Rock Alineación oficial del equipo 'FC Fastnet Rock' en el partido 3 - 4 Seatrout Assassin Alineación oficial del equipo 'Seatrout Assassin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC Fastnet Rock Alineación oficial del equipo 'FC Fastnet Rock' en el partido 3 - 1 Seatrout Assassin Alineación oficial del equipo 'Seatrout Assassin' en el partido
Tiene un resultado normal 2.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
75,9 % 4,6 % 19,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Fastnet Rock

Goles Goles

  • 124 Minuto 16 (Gol de penalti): Al minut 16 l'àrbitre va premiar Fastnet amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Steve Campbell va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 132 Minuto 28 (Gol por la izquierda): En Andy McArdle de Fastnet va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 121 Minuto 65 (Gol por el centro): Fastnet va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 65 Michael Fullam va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Niall Harrington. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 211 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Steve Campbell va estar a punt de marcar al minut 80 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Seatrout Assassin

Goles Goles

  • 142 Minuto 35 (Gol de contra por la izquierda): En Theodor Lau va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 161 Minuto 61 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 61 minuts Mallku Alvares va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.
  • 143 Minuto 67 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Assassin eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 67, Gabriel Aştefănoaei va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 3 - 3.
  • 174 Minuto 70 (Gol de penalti): En Stephen Tygesen va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 3 - 4 al minut 70. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.

Ocasiones Ocasiones

  • 254 Minuto 31 (Ocasión de penalti): L'àrbitre assistent va cridar l'atenció de l'àrbitre per avisar-lo d'un penal. "No em fotis Rafa!" va esclatar l'àrbitre. "Penal de qui?!". El penal era a favor de Assassin i el va llençar en Stephen Tygesen, però el va fallar.
  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Andy Fawlty. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Mallku Alvares va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.