Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731086450

Amistoso (Int.) 731086450 Información oficial sobre el partido 731086450 en Hattrick

24.04.2024 20:00:00

North-West Wolves Alineación oficial del equipo 'North-West Wolves' en el partido 2 - 0 SOFERIO 2 Alineación oficial del equipo 'SOFERIO 2' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
North-West Wolves Alineación oficial del equipo 'North-West Wolves' en el partido 1 - 0 SOFERIO 2 Alineación oficial del equipo 'SOFERIO 2' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

North-West Wolves

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Els seguidors del NWW contenien la respiració mentre en Abraham Wels s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 132 Minuto 55 (Gol por la izquierda): En Ghian Van de Winckel de NWW va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 26 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de NWW la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 235 Minuto 75 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Pedro Vegas va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 23, Konrad Podliessnig de NWW va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ghian Van de Winckel de NWW amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 68 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 68 de partit, Ghian Van de Winckel de NWW va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Abraham Wels de NWW va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

SOFERIO 2

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 49 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Márkó Majla va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 242 Minuto 65 (Ocasión de contra por la izquierda): SOFERIO van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 65, però Danil Tyumin va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.