Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731086295

Amistoso (Int.) 731086295 Información oficial sobre el partido 731086295 en Hattrick

25.04.2024 01:45:00

Sin Razón F.C. Alineación oficial del equipo 'Sin Razón F.C.' en el partido 3 - 1 Athletic Grifo Alineación oficial del equipo 'Athletic Grifo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sin Razón F.C. Alineación oficial del equipo 'Sin Razón F.C.' en el partido 2 - 0 Athletic Grifo Alineación oficial del equipo 'Athletic Grifo' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sin Razón F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 26 (Gol por el centro): Jeremías García va donar a Razón un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 118 Minuto 49 (Gol evento especial córner peinado): Razón va aconseguir el 2 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Stanisław Piecki, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Jeremías García que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 130 Minuto 80 (Gol de falta): Al minut 80 en Domingo 'Tex Tex' Rey va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 3 - 1 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Gabriel Podlaszewski va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 289 Minuto 77 (Ocasión evento especial): En Sebastián Baptista, al minut 77 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Russell Seychell el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 43, José Francisco Esteves de Razón va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sebastián Baptista de Razón la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Athletic Grifo

Goles Goles

  • 118 Minuto 65 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 65, Halldór Norðfjörð va pentinar un córner cap al segon pal que Godwin Mifsud va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 42 (Ocasión por el centro): En Godwin Mifsud al minut 42 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 240 Minuto 44 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Athletic sortien al contraatac. La falta llançada per Keith Ebejer va sortir força alta sense massa perill.