Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731086178

Amistoso (Int.) 731086178 Información oficial sobre el partido 731086178 en Hattrick

24.04.2024 19:20:00

FK Vandenis Alineación oficial del equipo 'FK Vandenis' en el partido 6 - 2 Boulak des Iles Alineación oficial del equipo 'Boulak des Iles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
FK Vandenis Alineación oficial del equipo 'FK Vandenis' en el partido 6 - 0 Boulak des Iles Alineación oficial del equipo 'Boulak des Iles' en el partido
Tiene un resultado normal 5.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FK Vandenis

Goles Goles

  • 138 Minuto 11 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Saulius Užkoraitis arribés a peus de Marcelius Lupšicas, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Vandenis el 1 - 0.
  • 138 Minuto 15 (Gol evento especial extremo + rematador): Saulius Užkoraitis estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Anicetas Matlašaitis va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 0 al minut 15.
  • 131 Minuto 17 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Anicetas Matlašaitis es va introduir dins la defensa central al minut 17, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Vandenis va augmentar la diferència quan Lucidas Moskvinas no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.
  • 133 Minuto 71 (Gol por la derecha): Virmantas Karnišovas va incrementar l'avantatge de Vandenis amb el 5 - 2 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 90 (Gol por la derecha): Vandenis va aconseguir el 6 - 2 quan Aleksys Sikorskis va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): En Arijus Bislys del Vandenis ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Desmond Mclean al minut 28 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Marcelius Lupšicas va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Passaven 31 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Virmantas Karnišovas va rematar alt.
  • 232 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 62 quan Efgenijus Santockis de Vandenis gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): En Saulius Užkoraitis, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al minut 81, Visvydas Viluckis gairebé va marcar per a Vandenis des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 237 Minuto 82 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Saulius Užkoraitis va fer una magnífica centrada, però la rematada de Lucidas Moskvinas va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Boulak des Iles

Goles Goles

  • 106 Minuto 51 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 51 i semblava que Boulak desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Daniel Woods va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 4 gols per als locals i 1 per als visitants.
  • 153 Minuto 59 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Boulak seguien lluitant fins al final. Al minut 59, fruit d'aquests esforços, Delroy Alexis va marcar el 4 - 2 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.