Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731085627

Amistoso (Int., RC) 731085627 Información oficial sobre el partido 731085627 en Hattrick

24.04.2024 10:50:00

SFC Sissela Alineación oficial del equipo 'SFC Sissela' en el partido 3 - 5 VILAKA TEAM Alineación oficial del equipo 'VILAKA TEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SFC Sissela Alineación oficial del equipo 'SFC Sissela' en el partido 2 - 1 VILAKA TEAM Alineación oficial del equipo 'VILAKA TEAM' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
42,7 % 29,9 % 27,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SFC Sissela

Goles Goles

  • 123 Minuto 4 (Gol por la derecha): Sissela s'avançava al marcador al minut 4, després d'un rebot que va caçar en Jens Meneske per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 115 Minuto 33 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Joan Llaugé no va poder aturar Émilien Bize de Sissela, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 33 el 2 - 0.
  • 122 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Sissela, atacant per l'esquerra al minut 71, va aprofitar el magnífic llançament de Daniel Halbheer per agafar avantatge al marcador: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 94 (Ocasión de falta): Al minut 94, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 104 (Ocasión por el centro): En Émilien Bize del Sissela ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 113 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Émilien Bize va estar a punt d'acabar en gol al minut 113, però el porter visitant Evangelista Pérez Ponce va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 59, Erwin Malcuit de Sissela va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 101 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Paul Celestin de Sissela la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Sissela Émilien Bize, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Evangelista Pérez Ponce. El marcador continuava 3 - 3.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Paul Celestin va xutar fora per a Sissela, el marcador es va quedar igual: 3 - 4, ja es veia a venir!
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per 杜 (Du) 霆益 (Tingyi) de Sissela anava molt fort i col·locat però Evangelista Pérez Ponce no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 4.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Sissela Sauveur Sanquer va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.

VILAKA TEAM

Goles Goles

  • 151 Minuto 49 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 49 del partit, anotant el 2 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Isaac Basolí.
  • 106 Minuto 69 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El VILAKA sempre confia amb les genialitats d'en Ferrán Escaray; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 2 - 2.
  • 161 Minuto 76 (Gol por el centro): VILAKA van aconseguir igualar el partit a 3 - 3 al minut 76, quan Ernesto Raguenel va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 26 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Isaac Basolí va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 103 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Emil Adenau, el jugador de VILAKA va ser expulsat al minut 103.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 122 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Isaac Basolí de VILAKA és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 3 - 4.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Luis Jurado de VILAKA va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de VILAKA, Joan Llaugé, col·locà la pilota just a les mans d'en Janik Bergen. El marcador: 3 - 4.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): En Paco Merino anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 5 per a VILAKA.