Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731085587

Amistoso (Int., RC) 731085587 Información oficial sobre el partido 731085587 en Hattrick

24.04.2024 12:25:00

Subbetica CF Alineación oficial del equipo 'Subbetica CF' en el partido 2 - 1 Bulldogs PA Alineación oficial del equipo 'Bulldogs PA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Subbetica CF Alineación oficial del equipo 'Subbetica CF' en el partido 1 - 1 Bulldogs PA Alineación oficial del equipo 'Bulldogs PA' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
35,7 % 35,5 % 28,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Subbetica CF

Goles Goles

  • 122 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Subbetica contenien la respiració mentre en Aldo Ehijo s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 186 Minuto 72 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El Subbetica va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Aldo Ehijo rematés de volea a la xarxa. El 2 - 1 pujava al marcador al minut 72.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Subbetica, l'equip va recuperar la pilota al minut 36 i va contraatacar. En Aldo Ehijo va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Eleder Alangokotxea va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al minut 82, Aizkibel Eraul gairebé va marcar per a Subbetica des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 28, Sophea Phin de Subbetica va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Bulldogs PA

Goles Goles

  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 37 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Bulldogs. A fi d'aconseguir el 1 - 1, van tocar-la en curt per tal que Juan José Barros Neves xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mokhtar Mahouachi de Bulldogs va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.