Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731085172

Amistoso (Int., RC) 731085172 Información oficial sobre el partido 731085172 en Hattrick

24.04.2024 06:30:00

Most Dirty Guy Alineación oficial del equipo 'Most Dirty Guy' en el partido 4 - 1 Marrapinyus Alineación oficial del equipo 'Marrapinyus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Most Dirty Guy Alineación oficial del equipo 'Most Dirty Guy' en el partido 5 - 2 Marrapinyus Alineación oficial del equipo 'Marrapinyus' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,5 % 2,3 % 16,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Most Dirty Guy

Goles Goles

  • 123 Minuto 32 (Gol por la derecha): Dirty s'avançava al marcador al minut 32, després d'un rebot que va caçar en Endaf Reese per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 106 Minuto 53 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 53 i semblava que Dirty desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Bogdan-Ionuţ Bertescu va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 2 gols per als locals i 1 per als visitants.
  • 131 Minuto 61 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Bengt Hansson va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Dirty pel centre va donar un gran resultat: el gol de Bengt Hansson va posar el 4 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Bogdan-Ionuţ Bertescu va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bengt Hansson de Dirty es va emportar una amonestació al minut 58 per provocar un rival.

Marrapinyus

Goles Goles

  • 162 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Augusto Baguer per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): MFC va estar a punt d'empatar al 37 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Augusto Baguer que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 237 Minuto 39 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Avel·lí Viguer va fer una magnífica centrada, però la rematada de Pau Sobrino va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 271 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Xacobo Vilariño va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 49, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Rajan Jimwa va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Juan Víctor Fonallar de MFC es va guanyar la targeta groga merescudament.