Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731084390

Amistoso 731084390 Información oficial sobre el partido 731084390 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

Peta Tangas C.F. Alineación oficial del equipo 'Peta Tangas C.F.' en el partido 0 - 4 El muro legendario "Súper Hits" Alineación oficial del equipo 'El muro legendario "Súper Hits"' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Peta Tangas C.F. Alineación oficial del equipo 'Peta Tangas C.F.' en el partido 0 - 9 El muro legendario "Súper Hits" Alineación oficial del equipo 'El muro legendario "Súper Hits"' en el partido
Tiene un resultado normal 0.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un gafe que te cagas
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Peta Tangas C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 55 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Jesús Valero Gonzálo va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Antonio Osorio Valdés aquest no va estar a l'altura.
  • 200 Minuto 88 (Ocasión de falta): L'equip local va poder disminuir l'avantatge dels visitants al minut 88 amb una falta ben llançada per en Antonio Osorio Valdés, però el porter va ser molt hàbil i va prolongar la pilota per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Antonio Osorio Valdés de Tangas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 88, Iriome Guillamas de Tangas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

El muro legendario "Súper Hits"

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Abaigar Olabe quedar desmarcat i marcar per a legendario al minut 2. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 183 Minuto 21 (Gol por la derecha): Al minut 21, un xut de Paco Delcarte des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 183 Minuto 26 (Gol por la derecha): Antonio Uixera va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.
  • 183 Minuto 40 (Gol por la derecha): Al 40 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a legendario augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Torsten Rotebühl es rifés el porter i marqués el 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Jordi Montoliu va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 236 Minuto 23 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Pepe Silos no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Torsten Rotebühl estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 283 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Després de 73 minuts, Abaigar Olabe va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Josep Murgadella va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Al minut 86 de partit, Antonio Uixera va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Torsten Rotebühl quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Josep Murgadella, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Torsten Rotebühl de legendario la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.