Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731083963

Amistoso 731083963 Información oficial sobre el partido 731083963 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

F. C. JSonBlack Alineación oficial del equipo 'F. C. JSonBlack' en el partido 5 - 1 Atletic de savall Alineación oficial del equipo 'Atletic de savall' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F. C. JSonBlack Alineación oficial del equipo 'F. C. JSonBlack' en el partido 3 - 0 Atletic de savall Alineación oficial del equipo 'Atletic de savall' en el partido
Tiene suerte 3.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F. C. JSonBlack

Goles Goles

  • 121 Minuto 17 (Gol por el centro): Al minut 17 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Secundino Camacho ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, JSonBlack es posava per davant 1 a 0.
  • 132 Minuto 18 (Gol por la izquierda): En David Schiefer de JSonBlack va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 132 Minuto 67 (Gol por la izquierda): JSonBlack va augmentar la diferència quan Xicu Díez de Aux no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.
  • 130 Minuto 68 (Gol de falta): El gol de falta de Secundino Camacho sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 68 i ampliar l'avantatge de JSonBlack a 4 - 1.
  • 134 Minuto 70 (Gol de penalti): Secundino Camacho va augmentar la diferència de JSonBlack a 5 - 1 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): JSonBlack va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Guillermo Martínez Santa en un 1 contra 1 amb el porter Manuel Gutiérrez de Celis, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): En Guillermo Martínez Santa del JSonBlack ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Felisberto de Almeida va estar a punt de sentenciar el partit al minut 19, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 61 quan Armin Holzer de JSonBlack gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Xicu Díez de Aux. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Atletic de savall

Goles Goles

  • 152 Minuto 58 (Gol por la izquierda): En Inocencio Orbáiz va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 2 - 1.