Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731082935

Amistoso 731082935 Información oficial sobre el partido 731082935 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

PapitosFC Alineación oficial del equipo 'PapitosFC' en el partido 1 - 2 Pililos team Alineación oficial del equipo 'Pililos team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
PapitosFC Alineación oficial del equipo 'PapitosFC' en el partido 1 - 1 Pililos team Alineación oficial del equipo 'Pililos team' en el partido
Tiene un resultado normal 0.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,8 % 14,5 % 60,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PapitosFC

Goles Goles

  • 103 Minuto 90 (Gol por la derecha): Els seguidors del PapitosFC van tornar a saltar d'alegria al minut 90. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Ignacio Ortega que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): PapitosFC va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Carlos Mateo va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Pililos team

Goles Goles

  • 171 Minuto 3 (Gol por el centro): Amb 3 minuts jugats, Szabolcs Lipták de Pililos va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 190 Minuto 12 (Gol de falta): En Atlas Guerrieri va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 0-2.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 8 (Ocasión evento especial córner peinado): Szabolcs Lipták hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Kim Majors havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 280 Minuto 19 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 19 per Enrique Cuñada va anar a parar a la creueta.
  • 243 Minuto 69 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Pililos sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Szabolcs Lipták, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 69 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 289 Minuto 89 (Ocasión evento especial): En Pablo Nava, al minut 89 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Carlos Mateo el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Asier Calvís de Pililos es va emportar una amonestació al minut 86 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 87 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Asier Calvís de Pililos va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".