Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731082695

Amistoso 731082695 Información oficial sobre el partido 731082695 en Hattrick

23.04.2024 18:15:00

BFC Schwarzwasser Alineación oficial del equipo 'BFC Schwarzwasser' en el partido 2 - 0 Ac Rüttehofkickers Alineación oficial del equipo 'Ac Rüttehofkickers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
BFC Schwarzwasser Alineación oficial del equipo 'BFC Schwarzwasser' en el partido 2 - 0 Ac Rüttehofkickers Alineación oficial del equipo 'Ac Rüttehofkickers' en el partido
Tiene un resultado normal 1.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BFC Schwarzwasser

Goles Goles

  • 124 Minuto 33 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 33 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Jim-Bob Louvaert llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 138 Minuto 85 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Fabrice Barois la va rematar Christian Lind amb una magnífica volea que va fer pujar per a BFC el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 18 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Axel Göttsche no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Fabrice Barois estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 290 Minuto 86 (Ocasión de falta): Sempre s'ha dit que en Inácio Rodrigues era un jugador potent. I es va poder demostrar al minut 86. Va fer una jugada important, però el xut des de la frontal, també amb potència, va picar a la cuixa d'un rival, que va acabar adolorit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Fabrice Barois de BFC amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Ac Rüttehofkickers

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 80 (Ocasión de contra por la izquierda): El Rüttehofkickers va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 80, però en Ole Hartmannsdorf va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ulf Göppert de Rüttehofkickers la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.