Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731082231

Amistoso 731082231 Información oficial sobre el partido 731082231 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

Satō Setsubi Alineación oficial del equipo 'Satō Setsubi' en el partido 3 - 0 Pipita FC Alineación oficial del equipo 'Pipita FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Satō Setsubi Alineación oficial del equipo 'Satō Setsubi' en el partido 1 - 1 Pipita FC Alineación oficial del equipo 'Pipita FC' en el partido
Tiene suerte 0.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,0 % 1,8 % 83,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Satō Setsubi

Goles Goles

  • 186 Minuto 29 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El Setsubi va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Jarno Tapiola rematés de volea a la xarxa. El 1 - 0 pujava al marcador al minut 29.
  • 185 Minuto 70 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 70 minuts, el tirador de faltes del Setsubi va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en José Antonio Pita Caños, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 134 Minuto 77 (Gol de penalti): Setsubi va obtenir un penal al minut 77, que va llançar a la perfecció Ignacio Merino Íñiguez. 3 - 0 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 13 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Setsubi va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Jarno Tapiola va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pedro Rubia de Setsubi es va emportar una amonestació al minut 27 per provocar un rival.
  • 512 Minuto 33 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Pedro Rubia se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en José Antonio Pita Caños de Setsubi amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Pipita FC

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Yassine Algaba va marcar al minut 24 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 262 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Yassine Algaba per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 35, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.